S.C. TURISM DACIA S.A. vă pune la dispoziţia dumneavoastră următoarele servicii:

  • 60 locuri de cazare în 33 camere single şi double şi un apartament. Decorate fiecare într-un stil propriu, camerele sunt dotate cu telefon, televizor, frigider, săli de baie cu vană sau cabină de duş. Hotelul Dacia oferă acces Wi-Fi gratuit.
  • Salonul restaurantului, cu o capacitate de 40 de locuri, asigură un cadru destins şi plăcut în care oaspeţii au ocazia de a savura delicioase specialităţi din bucătăria autohtonă sau internaţională. Hotel Dacia dispune şi de o grădină de vară, cu o capacitate de 20 de locuri, unde oaspeţii pot petrece clipe relaxante în zilele toride ale anotimpului estival, într-un cadru intim.
  • Scopul Restaurantului Dacia este de a vă oferi servicii de catering pentru evenimente de bună calitate, realizate de o echipă de profesionişti în domeniu. Oferim garanţia unei calităţi gastronomice şi estetice pentru preparatele noastre culinare şi suntem flexibili în alcătuirea meniului.
  • Sala de conferinţe a hotelului oferă spaţiul şi echipamentele (instalaţii de sunet şi de proiecţie) necesare găzduirii unor diverse categorii de evenimente (şedinţe, conferinţe, prezentări produse, training-uri etc.).
  • Hotel Dacia este dotată cu o linie ultramodernă de spălătorie industrială pentru hoteluri şi restaurante, asigurând servicii de spălare, apretare, uscare, călcare şi împachetare.